W związku konkursem Kielecki Senior/Seniorka Roku- edycja 2019” serdecznie zapraszamy do zgłaszania kandydatów/kandydatek!!

Celem Konkursu jest nagrodzenie/wyróżnienie ponadprzeciętnych, najaktywniejszych postaw seniorów i seniorek kieleckich za działania zrealizowane w roku 2018.

Jeśli macie Państwo w swoim otoczeniu osobę, która aktywnie działa na rzecz społeczności lokalnej i ukończyła 60 rok życia i chcielibyście docenić jej starania, to nie zwlekajcie!!

Konkurs realizowany jest na terenie miasta Kielce i dotyczy działań zrealizowanych dla jego mieszkańców.

Kandydatów prosimy zgłaszać do dnia 15.11.2019

Ogłoszenie wyników Konkursu „Kielecki Senior/Seniorka Roku – edycja 2019” nastąpi 2.12.2019r. podczas uroczystej Gali, która odbędzie się w Wojewódzkim Domu Kultury w Kielcach.

Obsługę administracyjną Konkursu prowadzi  Biuro Zarządu Fundacji „PEStka” , ul. Targowa 18 pok. 925, 25-520 Kielce .

Informacji na temat Konkursu udziela: Katarzyna Detka, mail: Ten adres pocztowy jest chroniony przed spamowaniem. Aby go zobaczyć, konieczne jest włączenie w przeglądarce obsługi JavaScript. , tel. 41 341 74 96

W celu zgłoszenia osoby prosimy o poprawne  wypełnienie  formularza zgłoszeniowego. Szczegóły konkursu w Regulaminie.

Zadanie jest współfinansowane ze środków otrzymanych od Ministerstwa Rodziny, Pracy i Polityki Społecznej
w ramach Rządowego Programu na rzecz Aktywności Społecznej Osób Starszych na lata 2014-2020.

Formularz zgłoszeniowy

Regulamin konkursu