Poniżej podajemy listę rankingową z ocenami wniosków o przedłużone wsparcie pomostowe finansowe. Pierwsza liczba z numeru wniosku jest tożsama z numerem przyznanym uczestnikowi w projekcie (tj. biznes planu, podpisanych umów).

Dofinansowanie w formie przedłużonego wsparcia pomostowego finansowego otrzymują osoby z numerami od 1 do 12.
Jednocześnie informujemy iż od wyników oceny nie przysługuje odwołanie.

Uwaga! Rozpoczął się termin naboru wniosków o przyznanie przedłużonego wsparcia pomostowego finansowego. Prosimy o zapoznanie się z regulaminem oraz wnioskiem wraz z załącznikami. Kompletne wnioski o przyznanie przedłużonego  wsparcia pomostowego finansowego można składać w Biurze projektu w Kielcach przy ul. Targowej 18 pok. 925 (czynne w godzinach 8-16)
a) osobiście do dnia 22.12.2017 r. (do godz. 12)
b) pocztą elektroniczną na adres: Ten adres pocztowy jest chroniony przed spamowaniem. Aby go zobaczyć, konieczne jest włączenie w przeglądarce obsługi JavaScript. do dnia 22.12.2017 r. (godz. 23.59). Uwaga! Wnioski składane tą drogą muszą być podpisane i kompletne.

Zaproszenie do składania ofert w ramach „Zapytania ofertowego – rozeznanie rynku nr 2/PESTKA/CznB/2017” na realizację doradztwa indywidualnego oraz grupowego po założeniu działalności gospodarczej dla uczestników projektu „Czas na swój biznes”.
Termin składania ofert upływa 17.07.2017 godz. 14:00