Biuro Zarządu

Sob - Nd : Zamknięte

• Start
  • Aktualności

Wybory organizacji kandydujących do składu KM FEŚ 2021-2027. Tylko dwa dni na oddanie głosu!

W dniach 09-10.01.2023 r. trwa głosowanie na organizacje pozarządowe - członków Komitetu Monitorującego Fundusze Europejskie dla Świętokrzyskiego 2021-2027 (KM FEŚ 2021-2027). Fundacja "PESTKA" kandyduje w obszarze IV. Organizacje pozarządowe zgłoszone jako działające w obszarze na rzecz promowania włączenia społecznego.

Nasze doświadczenie w obszarze realizacji programów wspierająco-aktywizujących grupy o wysokim ryzyku socjalno-społecznym oraz odpowiedzialne reprezentowanie organizacji w dotychczasowym Komitecie Monitorującym RPO woj. świętokrzyskiego na lata 2014-2020 jest GWARANCJĄ AKTYWNEGO I ODPOWIEDZIALNEGO uczestnictwa w tworzonym KM FEŚ 2021-2027.

Szczegółowe informacje o naszym dotychczasowym doświadczeniu w obszarze włączenia społecznego oraz pracy w KM RPO na lata 2014-2020 znajdziesz tutaj (formularz zgłoszeniowy).

Instrukcja głosowania:

1. Pobierz kartę do głosowania (tutaj)

2. Wpisz nazwę swojej organizacji i jej KRS lub REGON

Nazwa organizacji głosującej

tutaj wpisz nazwę swojej organizacji

KRS lub Regon organizacji głosującej

tutaj wpisz KRS lub REGON swojej organizacji

3.  Zaznacz krzyżykiem Fundację "PESTKA" w obszarze:  Organizacje pozarządowe zgłoszone jako działające w obszarze na rzecz promowania włączenia społecznego

1

Caritas Diecezji Kieleckiej

0000198087

2

Fundacja „PESTKA”

0000419150

x

3a. Oraz Kieleckie Forum Organizacji Pozarządowych w obszarze: Organizacje pozarządowe zgłoszone w obszarze federacji

1

Kieleckie Forum Organizacji Pozarządowych

0000868363

x

2

Związek Stowarzyszeń Konfederacja Inicjatyw Pozarządowych Rzeczypospolitej

0000668126

4. Możesz dodatkowo oddać swój głos na inne organizacje w pozostałych obszarach: po 1 głosie w każdym z obszarów (I, III, IV, V, VII. VIII)

5. Zapisz wypełnioną kartę wyborczą w formacie pdf.

6. Wejdź na stronę https://www.gov.pl/web/gov/podpisz-dokument-elektronicznie-wykorzystaj-podpis-zaufany.

Z okna dialogowego wybierz opcję: "Chcesz elektronicznie podpisać (lub sprawdzić) dokument PDF w formacie dedykowanym dla dokumentów PDF. Jeśli otworzysz tak podpisany dokument PDF, zobaczysz złożony w nim elektroniczny podpis (lub podpisy)."

Wczytaj kartę wyborczą w pdf .

Profilem zaufanym podpisują reprezentanci organizacji zgodnie z KRS

Jeśli jest to więcej jak jedna osoba, najpierw dokument podpisuje jedna osoba, wysyła kolejne ta wczytuje przesłany dokument przez stronę https://www.gov.pl/web/gov/podpisz-dokument-elektronicznie-wykorzystaj-podpis-zaufany potem kolejna podpisuje dokument podpisany wcześniej przez dwie poprzednie osoby......

Kolejność podpisów nie ma znaczenia

7. Podpisany przez reprezentantów dokument wysyłamy mejlem na adres: Ten adres pocztowy jest chroniony przed spamowaniem. Aby go zobaczyć, konieczne jest włączenie w przeglądarce obsługi JavaScript. w temacie mejla wpisujemy: Wybory do KM FEŚ 2021-2027.

8. Prosimy o dołączenie naszego mejla (Ten adres pocztowy jest chroniony przed spamowaniem. Aby go zobaczyć, konieczne jest włączenie w przeglądarce obsługi JavaScript.) w DW wiadomości z podpisaną kartą.

Dziękujemy za oddanie głosu na Fundację PEStka i Kieleckie Forum Organizacji Pozarządowych

Termin głosowania: od 9.01. do 10.01. godz. 23.59